MENTIUNI LEGALE

Nume: MEDICIS CONSULT – SARL cu capital de 40 000 €.
Sediul social: 54, rue Lhomond – 75005 PARIS
Telefon: +33 (0) 1 45 33 03 15
Nr. SIRET: 511 931 941 00047 RCS PARIS
Nr. TVA: FR73511931941
Director: Jérôme AUDRAN

 

Toate drepturile rezervate

Orice utilizator al site-ului companiei Medicis Consult se consideră că a acceptat aplicarea  dreptului francez în vigoare. Acesta este obligat să respecte prevederile din legea privind protecția datelor si libertaților, încălcarea lor fiind pedepsită prin lege. Toate componentele de pe acest site sunt proprietatea exclusivă a companiei Medicis Consult.

Acest site este protejat de legislația cu privire la proprietatea intelectuală.  Doar folosirea pentru uz strict personal este autorizată.

Intregul site relevă de legislația franceză și internațională privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Toate drepturile de reproducere sunt rezervate, inclusiv documente descărcate și reprezentările iconografice si fotografice. Reproducerea integrală sau parțială a acestui site pe orice suport este strict interzisă fără permisiunea Medicis Consult. Drepturile de reproducere si difuzare rezervate © Medicis Consult.

În ciuda tuturor verificarilor făcute în realizarea acestui site și  a actualizării sale periodice, anumite erori se pot strecura în informațiile și / sau documentele prezentate. Utilizatorii site-ului trebuie, prin urmare, să facă toate verificările necesare.

 

Protecția datelor

In conformitate cu legislația în vigoare, informațiile colectate prin intermediul formularelor noastre sunt comunicate exclusiv companiei Medicis Consult și nu sunt comunicate la terți. Utilizatorii sunt informați că au dreptul de a accesa, modifica, rectifica și șterge datele care îi privesc (articolul 34 și următoarele din Legea 06/01/78 privind ” Protecția datelor„). Pentru a exercita acest drept, puteti scrie directorului  companiei, la următoarea adresă: Medicis Consult – 54, rue Lhomond – 75005 PARIS, precizând numele, prenumele și adresa.

 

Avertizare

Este responsabilitatea utilizatorului să ia toate măsurile corespunzătoare pentru a- și proteja propriile date și / sau software-ul de la contaminare cu eventuali virusi care circula pe Internet. Compania Medicis  Consult declină orice responsabilitate pentru orice daună care rezultă din consultarea sau după o descărcare efectuată din acest site.

Utilizatorul recunoaște că a fost informat că acest site este disponibil 24 de ore din24 și 7 zile din 7, cu excepția cazurilor de forță majoră, dificultăți de calculator sau alte dificultăți tehnice.

Nu putem asigura confidentialitatea mesajelor  ce ne sunt trimise printr-o rețea de telecomunicații deschise.

Link-uri către alte site-uri sunt prezentate doar cu titlu informativ și nu angajează în nici un fel responsabilitatea societății Medicis Consult, atât în ceea ce privește conținutul acestora, precum și condițiile de acces. În schimb, crearea de link-uri către una sau mai multe pagini către site-ul companiei Medicis Consult este permisă numai cu cerere trimisă  directorului companiei.