Medicis Consult

Medicis Consult - Services
Începând cu anul 2009, Medicis Consult iși asistă clienții (CH CHU, CHR, clinici private, asociații medicina muncii, colectivități locale …) în căutarea de profesionisti europeeni din domeniul sanitar (medici și paramedici din toate specialitatile).

Profesionalism și expertiză

Consultantii nostri în recrutare, experți în domeniul sănătății, sunt originari din țările de provenientă ale candidatilor. Acest lucru le permite să înțeleagă pe deplin problemele candidatilor și sa le ofere un sprijin adecvat pentru o bună integrare în Franța.

Disponibilitate și reactivitate

Un interlocutor dedicat fiecărui client și fiecărui candidat care se anjajeaza să fie disponibil pe tot parcursul procesului de recrutare.

Plata la sfârsit de misiune - "la reusită" si garanție de 6 luni

Medicis Consult propune clientilor săi un mod plată “la reusită”. De asemenea, recrutarea nu conduce la facturare decât la semnarea de către candidat a contractului, proiect de contract sau scrisoare de angajare propuse de către Client. Acest tip de facturare este garanția unui consilieri independente de orice problemă financiară pe tot parcursul procesului de recrutare a cadrului de sănătate.

Insoțire

Cabinetul asigură cel puțin în perioada de probă, o monitorizare necesară pentru a permite integrarea candidatului în cele mai bune condiții la, în cadrul structurii de sănătăte sau colectivitate locală. Acesta susține candidații în înțelegerea lor în legislația franceză și în eforturile lor de instalare.

Medicis Jobboard

Din septembrie 2013 Medicis Consult propune clienților săi Medicis Jobboard, prima platformă web europeană de recrutare medicală și paramedicală: www.medicis-jobboard.ro

Medicis Jobboard permite medicilor, paramedicilor și instituțiilor de sănătate din Europa de a intra in contact in mod liber printr-un serviciu de anunturi și furnizare de CV.

Ești medic, rezident, asistent medical, fizioterapeut … și doresti să integrezi o structură medicală din Europa? Reprezinți o structură medicală, o autoritate locală… și vrei sa recrutezi un medic, un rezident, un asistent medical, un fizioterapeut? Vă invităm să vă creați un cont gratuit pe platforma.